Tibuplast BV is specialist in bouw- en installatieproducten.

Wij bieden u het beste van deze twee werelden. Dat is wat ons onderscheidt van andere groothandels en producenten. De snelheid en het gemak van de groothandel én de kwaliteit en service van de producent. Wij nemen de aandacht en tijd voor u en voorzien u van een goed en professioneel advies.

Tibuplast onzorgt

Wij ontzorgen door de hoge kwaliteit van onze producten en onze kennis van bouwen.  Kennis van het bouwproces in het algemeen en van ons assortiment in het bijzonder.

Wij zijn van mening dat Tibuplast van toegevoegde waarde is voor zijn klanten. Dit doen we door een breed scala aan kunststof toepassingen te leveren. Maar ook door middel van uitstekende logistiek, technische ondersteuning en innovatie.

Standaard maar ook maatwerk

Wij leveren vele standaardoplossingen. Heeft u specifieke wensen en verschaft dat maatwerk? Geen probleem. Het unieke aan Tibuplast is dat wij naast standaard, ook maatwerk leveren. Daarnaast zijn onze leveringen altijd snel en compleet.

Wat kunt u van ons verwachten?

Naast de hoogste kwaliteit, kunt u nog meer van ons verwachten. Wij zijn fan van duidelijke communicatie, we maken heldere afspraken, bieden technische ondersteuning en garanderen snelle leveringen.